Set 5 voblere floating 4.5cm 4.2gr pentru stiuca, somn, salau – Fishingbox

69 lei

Descoperă setul nostru de 5 voblere floating 4.5cm 4.2gr pentru stiuca, somn, salau. Momele versatile, ideale pentru pescuitul de succes. Atrageți și capturați peștii preferați!

Evolutie: 0-1m

Lungime: 4.5cm

Greutate 4,2gr

  Descriere

  Descoperă excitația pescuitului cu setul nostru de 5 voblere floating 4.5cm 4.2gr de la Fishingbox! Aceste momeli sunt proiectate pentru a te ajuta să-ți îmbunătățești capturile de clean, biban, stiuca și salau, aducându-ți momente de bucurie și satisfacție pe apă.

  Caracteristicile produsului:

  • 5 bucăți in cutie: Kitul de voblere vine într-un pachet versatil de cinci culori naturale diferite, oferindu-ți mai multe opțiuni pentru a atrage atenția peștilor. Cu o cutie din plastic inclusă, poți transporta și organiza cu ușurință aceste momeli valoroase.
  • Momeală de suprafată: Aceste momeli sunt special concepute pentru a pluti pe suprafața apei, fiind de tip Top Water. Dacă le recuperezi rapid, acestea se scufundă la adâncimea de 0-1m în apele calme, atrăgând peștii în mod eficient.
  • Crankbait și carlige de calitate: Fiecare momeală este echipată cu ancore duble ascutite pentru a asigura o prindere sigură. Cu o bilă de oțel în interior, centrul de greutate al momelii poate fi ușor controlat, facilitând detectarea și manevrarea acestora în apă.
  • Versatilitate maximă: Aceste momeli sunt ideale pentru capturarea diverselor specii de pești, precum clean, biban, pastrav, stiuca și salau. Indiferent de momentul zilei sau de condițiile meteo, aceste momeli sunt potrivite pentru pescuit și oferă rezultate excelente în orice situație.
  • Potrivite pentru toată lumea: Setul de voblere este perfect atât pentru pescarii experimentați, cât și pentru colecționari. De asemenea, reprezintă un cadou special pentru soți, iubitori, prieteni sau chiar copii și începători, datorită caracteristicilor lor „fără bălării”, plutind și rămânând la suprafață pentru o detectare ușoară.

  Bucură-te de aventurile de pescuit și bucură-te de succesul capturilor tale cu setul nostru de 5 voblere floating 4.5cm 4.2gr pentru stiuca, somn și salau de la Fishingbox!