Set 172 accesorii Fishingbox, pescuit la spinning, crap, carlige si greutati si accesorii pentru monturi pescuit

-31%

Prețul inițial a fost: 129 lei.Prețul curent este: 89 lei.

Setul accesorii monturi de înaltă calitate îți oferă o experiență perfectă, indiferent de stilul de pescuit. Cu o cutie portabilă și rezistentă la coroziune, vei putea prinde mai mult peste. Organizarea facilă în compartimente transparente și 172 de accesorii special concepute pentru începători fac acest set cadoul ideal pentru pasionații de pescuit. Cu dimensiuni perfecte și momeli incluse, Fishingbox este alegerea perfectă pentru orice gen de pescuit. Comandă acum și bucură-te de aventurile de pescuit!

Categorie:

  Descriere

  Descriere

  Set 172 accesorii Fishingbox, pescuit la spinning, crap, carlige si greutati si accesorii pentru monturi pescuit

  Fishingbox vine cu un set de accesorii de pescuit ce iti ofera experienta perfecta de pescuit, indiferent de locatie. Cutia de depozitare este usoara si portabila, fiind usor de transportat in rucsacul de pescuit sau chiar in buzunarul tau. Aceasta este fabricata din otel inoxidabil de inalta calitate, oferind o rezistenta ridicata la coroziunea provocata de medii sarate, ceea ce iti permite sa prinzi mai mult peste.

  Cutia este divizata in doua parti si are mai multe compartimente, fiecare tip de accesoriu de pescuit fiind plasat in diferite compartimente cu capac transparent, astfel incat toate elementele sa fie bine organizate, usor de identificat si accesat. Setul de 172 de accesorii de pescuit este special conceput pentru pescarii incepatori, astfel incat sa te bucuri de pescuit fara probleme. Este cadoul perfect pentru pasionatii de pescuit de orice varsta si poate fi oferit cu ocazia sarbatorilor precum Craciunul, Ziua Recunostintei sau Ziua Tatalui.

  Pachetul include un set de momeli, iar dimensiunea cutiei este de 120x95x30mm, fiind perfecta pentru orice gen de pescuit atat la rapitor cat si la pesti pasnici.
  Cu Fishingbox, vei beneficia de un set complet de accesorii de pescuit, care te va ajuta sa prinzi mai mult peste si sa te bucuri de aceasta activitate minunata.

  Pachetul include: cutia + cele 172 accesorii monturi pescuit.

  kit agrafe pescuit la rapitor

  agrafe si stopere monturiagrafe si opritoare monturi pescuitgreutati monturi texas pescuit