Mulineta de Pescuit ReelsKing KC4000 – Performanta si Fiabilitate pentru Pescuitul cu Tambur Dublu in Fata si Spate

109 lei

Cu un design inovator si caracteristici versatile, Mulineta de Pescuit ReelsKing KC4000 este perfecta pentru pescuitul atat de pe mal, cat si de pe barca. Fiind echipata cu un tambur metalic pentru lansari precise si un sistem de frana atat in fata, cat si in spate, aceasta mulineta te ajuta sa te adaptezi la nevoile reale de pescuit si sa prinzi pesti mari.

Categorie:

  Descriere

  Mulineta de Pescuit ReelsKing KC4000 – Performanta si Fiabilitate pentru Pescuitul cu frana fata/spate baitrunner

  Descriere Produs:

  Cod Produs: ReelsKing KC4000

  INFORMATII DE BAZA

  Experimenteaza o experienta de pescuit fara egal cu mulineta ReelsKing KC4000, proiectata pentru a oferi performanta maxima si fiabilitate. Cu un design inovator si functionalitati versatile, aceasta mulineta este perfecta pentru pescuitul atat la mal, cat si pe barca.

  Tip: Mulinete cu Baitrunner pentru pescuit la feeder, crap, spinning Brat de Pescuit: Stanga-dreapta interschimbabil Specii de Peste Potrivite: Pesti de dimensiuni medii si mari Lanseta Potrivita: Lanseta telescopica, lanseta de stanc?, lanseta de plut? si lanseta cu naluci Raport de Transmisie: 5.2:1 Serie: 4000, 6000 Tambur: Metal Brat de Pescuit: Metal, pliabil Rulment Bila: Rulment unidirectional

  CARACTERISTICI

  Tambur Metalic: Aspectul sau frumos si greutatea redusa il fac mai conducator pentru lansari precise. Picior Rezistent: Piciorul muletei este fabricat din material de inalta calitate, asigurand o conexiune stransa cu lanseta. Brat de Pescuit Metalic: Colapsabil si interschimbabil stanga-dreapta, oferind flexibilitate si control. Sistem de Frana in Fata si in Spate: Permite reglarea in functie de nevoile reale de pescuit, ajutandu-te sa prinzi pesti mari.

  PACHETUL INCLUDE:

  1 x Mulineta de Pescuit ReelsKing KC4000