Set 4 voblere de suprafata cu coada rotativa 75mm 6g, fishingbox make fishing better, momeala pescuit la suprafata, plutitor, zgomot puternic

-26%

Prețul inițial a fost: 129 lei.Prețul curent este: 96 lei.

  Descriere

  Set 4 voblere de suprafata cu coada rotativa 75mm 6g, FISHINGBOX MAKE FISHING BETTER, momeala pescuit la suprafata, plutitor, zgomot puternic

  DESIGN EXCELENT AL CORPULUI: Setul de momeală pentru biban utilizează un design cu coadă rotativă, care produce un sunet puternic pe măsură ce se deplasează pe suprafața apei, creand zgomot și mișcare pe care peștele nu le poate ignora. Designul elicei seamănă cu o coadă de pește reală, făcand ca intregul corp să arate ca un pește real și mai ușor de inșelat pentru a mușca de momeală.

  CALITATE RIDICATA: Momeala de suprafață pentru biban este fabricată din material ABS de inaltă calitate și este echipată cu ancore ascuțite rezistente la rugină, cu o capacitate excelentă de penetrare și rezistență mare la abraziune, ceea ce este deosebit de important pentru bibanul care se găsește in grupuri sau alte exemplare masive de biban.

  ANCORE SUPER ASCUȚITE: Fiecare momeală de suprafață este prevăzută cu 2 ancore ascuțite care au varfuri și spini foarte ascuțiți, ceea ce crește rata de prindere, puterea de penetrare fiind minunată și impiedicand eficient scăparea peștelui. Fabricate cu durabilitate și flexibilitate ridicate pentru utilizarea atat in apă dulce, cat și in apă sărată.

  EXPERIENȚĂ VIZUALĂ REALĂ: Momeala de suprafață pentru biban are o dimensiune perfectă și culori uimitoare, oferindu-vă o experiență vizuală reală. Finisajul reflexiv pe mai multe straturi și ochii 3D reali pot atrage mai mulți pești. Arată ca niște pești reali in apă.

  POTRIVITĂ PENTRU DIFERITE SPECII DE PEȘTI: Momelele de pescuit cu bile gravitaționale integrate oferă momelei de suprafață un sunet unic care atrage peștii, fiind o momeală excelentă pentru pescarii noi și experimentați. Acest set de momele de pescuit este potrivit atat pentru apă dulce, cat și pentru apă sărată.

  Bass Fishing Lures, Whopper Popper Lure, Floating Surface Hard Swimbait with Rotating Tails

  Naluci de pescuit pentru stiuca si somn, kit de naluci pentru pescuit la rapitor, nalucă de somn cu coadă rotativă plutitoare 360 grade.

  Topwater Fishing Lures Set Whopper Plopper Bass Lures with Floating Topwater Fishing Lures with BKK Hooks, Pencil Plopper Fishing Lures for Bass whopper plopper whopper plopper fishing lure whopper plopper 90 whopper plopper 75

  Crearea de sunete zgomotoase
  Cand naluca alunecă pe apă, structura elicei de la coadă creează continuu un zgomot intens, atrăgand atenția prădătorilor subacvatici.

  Lama paletei se rotește și se ciocnește cu suprafața apei, scoțand un sunet de pocnire. Zgomotul valurilor este plin de tentație de a pescui.

  Strălucire luminoasă in intuneric
  Culorile strălucitoare atrag peștii curioși. Este nevoie de o lumină pentru a-l energiza, apoi momeala va străluci puternic.Acoperire pictata manualCorp de pește cu acoperire cu laser orbitor, tentație mai puternică. Naluca de topwater este extrem de reflectorizant și mai atractivă pentru pești.

  IFrame

  Recenzii

  Nu există recenzii până acum.

  Fii primul care adaugi o recenzie la „Set 4 voblere de suprafata cu coada rotativa 75mm 6g, fishingbox make fishing better, momeala pescuit la suprafata, plutitor, zgomot puternic”

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *