Pachet 5 micro voblere plutitoare Minnow pescuit ultralight la pastrav biban si clean 3.5cm 1.5g

89 lei

  Descriere

  Pachet 5 micro voblere plutitoare Minnow pescuit ultralight la pastrav biban si clean 3.5cm 1.5g

  Aceste momeli de pescuit pentru păstrăv, biban, clean pot crea acțiuni de înot asemănătoare cu viața în apă, atrage prădătorii să muște. Dacă sunteți un pasionat de pescuit, luați această nalucă și vă va crește capturile și vă va aduce multă distracție.

  Material:ABS Plastic & Metal

  Marime:3.5cm

  Greutate: 1.5g

  Weight:0.05oz/1.4g

  Adancime: 0-1M

  Pestele tinta: păstrăv, biban, clean și chiar știucă și salau

  Pachetul contine: 5 voblere culori diferite.

  【Potrivit pentru iubitorii de pescuit】Veți primi 5bucăți voblere, 5 culori diferite, dimensiune: 3.5cm, greutate: 1.5g. Culori alese cu respect pentru clientii nostri, ideal pentru începători, copii și pescari profesioniști.
  【Aspect realist】 Fabricat din material plastic de înaltă calitate, efectul de reflexie este realist, forma peștelui este naturală, culoarea este strălucitoare, ochi realiști 3D. Oferă bliț excelent și vizibilitate subacvatică.
  【Carlige de calitate】 Voblere dotate cu un cârlig ascuțit robust și durabil. Cârlig cu un singur punct pentru prinderea și eliberarea ușoară a peștilor.
  【Momeala de pescuit multifuncțională】 Perfectă pentru păstrăv, biban, clean și chiar știucă și salau care trăiesc în ape dulci, cum ar fi iazuri, lacuri, râuri și pâraie. Foarte potrivit pentru apă dulce și sărată.

   

   

   

  micro voblere pastrav set 5 bucati