Set 5 voblere floating, 4.5cm 4.2gr Fishingbox, pentru clean, biban, stiuca

69 lei

Set 5 voblere floating 4.5cm 4.2gr pentru stiuca somn salau

Evolutie: 0-1m

Lungime: 4.5cm

Greutate 4,2gr

  Descriere

  Set 5 voblere floating 4.5cm 4.2gr pentru stiuca somn salau

  Evolutie: 0-1m

  Lungime: 4.5cm

  Greutate 4,2gr

  Caracteristicile produsului:

  1. 5 buc /cutie – Este o momeala destul de versatila si frumos ca vin intr-un pachet de cinci culori naturale diferite, impreuna cu o cutie din plastic. Sunt o combinatie buna de culori pentru apa curata sau tulbure.
  2. Momeala de suprafata – Aceste momeli de suprafata sunt de tip Top Water, daca le recuperati rapid, se scufunda pana la adancimea de 0-1m in apa calma.
  3. Crankbait si carlige de calitate – Aceste momeli au un ancore duble foarte ascutite, dar sunt destul de usoare. Cu o bila de otel in interior, centrul de greutate se controleaza usor, ceea ce face ca aceste momeli sa fie mai usor de detectat.
  4. Ideal pentru capturarea de Clean, Biban, Pastrav, Stiuca, Salau. Aceste momeli sunt perfecte pentru a fi folosite pe tot parcursul zilei si al noptii in conditii inorate sau partial innorate.
  5. Un echipament excelent de pescuit pentru pescari si colectionari, dar si un cadou special pentru soti, iubitori, prieteni si chiar si copii sau incepatori, datorita relativului lor „fara buruieni” fiind ca plutesc si nu se scufunda foarte adanc.

  voblere pastrav

  voblere pescuit la pastravvoblere cleanvoblere pescuit ape curgatoare