Set 187 accesorii de pescuit, la rapitor FISHINGBOX, carlige si greutati, unelte de pescuit

-31%

Prețul inițial a fost: 129 lei.Prețul curent este: 89 lei.

Categorie:

  Descriere

  Set 187 accesorii de pescuit, la rapitor FISHINGBOX, carlige si greutati, unelte de pescuit esentiale intr-o cutie compacta de stocare, cu cleme de blocare rapide si accesorii variate de pescuit

  Setul de pescuit FISHINGBOX este compus din 187 piese esentiale pentru orice pescar pasionat. Acesta contine unelte de pescuit variate si utile, inclusiv carlige de pescuit, capete de plumb pentru naluci, greutati pentru bile si boabe spatiale pentru pescuit fluorescent.

  Detalii produs:

  • Categorie: Kit de pescuit
  • Material: ABS
  • Dimensiune: aproximativ 12,2 cm*10,5 cm*3,4 cm
  • Componente: carlig de peste, plumbi, agrafe, vartej, margea de retinere

  Setul este livrat intr-o cutie compacta de stocare, care permite organizarea si transportul usor al tuturor pieselor. Cu ajutorul acestei cutii, pescarul poate avea la indemana toate uneltele de care are nevoie pentru o zi de pescuit reusita.

  Setul de pescuit FISHINGBOX este prevazut cu cleme de blocare rapide, care permit montarea rapida si usoara a carligelor si a altor accesorii de pescuit. Aceasta caracteristica face ca procesul de pregatire a echipamentului de pescuit sa fie mult mai rapid si mai eficient.

  Daca esti un pescar pasionat, acest set de pescuit FISHINGBOX este un must-have. Iti ofera toate uneltele necesare pentru a-ti maximiza sansele de a prinde mai mult peste, iar cutia compacta de stocare face ca transportul si organizarea sa fie mai usoare ca niciodata.

  Nota:
  1. Va rugam sa permiteti o eroare de 0-1 cm din cauza masurarii manuale.
  2. Din cauza diferentei dintre diferitele monitoare, este posibil ca imaginea sa nu reflecte culoarea reala a articolului.

  kit accesorii de pescuit

  kit momeli pescuitkit carlige pescuit la rapitorset accesorii pescuit

  set accesorii monturi pescuit la rapitor