Centura reglabila Fishingbox cu suport pentru lansete de spinning si crap si fixare pentru accesorii de pescuit

69 lei

1 în stoc

0
Categorie:

  Descriere

  Centura reglabila pentru pescuit cu suport pentru lansete de spinning si crap, Fishingbox, brau cu suport pentru lanseta si fixare pentru accesorii de pescuit.

  Cureaua de fixare a unditei Fishingbox este un accesoriu esential pentru orice pescar pasionat. Potrivita pentru unditele de spinning, telescopice si de crap, aceasta curea va permite sa tineti undita in siguranta fara sa va tina mainile ocupe.

  Lungimea centurii de pescuit este reglabila, astfel incat sa se potriveasca oricarei dimensiuni de corp. Cu o dimensiune maxima de 140 cm si o dimensiune minima ajustabila la 66 cm, aceasta curea este potrivita pentru oricine – indiferent daca sunteti gras, slab, barbat sau femeie, tanar sau varstnic.

  Nu mai trebuie sa va faceti griji ca undita va cadea sau ca veti fi nevoit sa va tineti mereu mainile ocupate – cureaua de fixare a unditei este aici pentru a va face viata mai usoara la pescuit.

  1. Suport portabil de undita, aproximativ 80 de grame, plastic de inalta calitate, dimensiuni mici, usor de transportat, potrivit pentru o varietate de undite si mulunete de pescuit,
  2. Plastic de inalta calitate,
  3. Dimensiune compacta, usor de transportat
  4. Compatibilitate ridicata

  Folosire diversificata
  Cureaua are un suport pentru agatarea diverselor lansete de pescuit, un inel in D pentru agatarea accesoriilor de pescuit, o catarama deschisa pentru agatat articole precum cleste eliberare peste si o catarama pentru sticla de apa, care poate fi folosita pentru a agata diverse obiecte.

  curea suport lanseta spinning

  centura suport lanseta pescuit

  curea accesorii pescuit

  curea suport accesorii pescuit

  Informații suplimentare

  Cantitate

  Cumpără 1 produs, Cumpără 2 produs, Cumpără 3 produs